Fælles forældremyndighed sir jeg cheddar

Hvor ville du rejse hen hvis du vandt 25.000 på et rejsegavekort?

Hvor ville du rejse hen hvis du vandt 25.000 på et rejsegavekort?

Af og til deltager jeg i konkurrencer, som f.eks denne konkurrence fra Klasselotteriet, hvor du kan vinde et rejsegavekort til en værdi a 25.000 jyske dollars. Det er sjældent jeg gider, men jeg har faktisk vundet nogle fede præmier, dog aldirg rejsegavekort (endnu).

Men 25.000? Jeg vil rigtig gerne rejse til Thailand/omegn med min ninja når hun er kommet ud, og måske bo der en måned eller to og arbejde lidt derfra og så låne min lejlighed ud imens. Så jeg har været vild og taget chancen. Living on the edge.

Hvad med dig? Hvor vil du rejse hen hvis du fik 25.000 at rejse for? Deltag i konkurrencen lige præcis her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles forældremyndighed sir jeg cheddar