Man ved man er gravid når ... Jeg har spurgt Facebook-panelet, læs her hvad de svarer

Hverdagsnydelse på internationalt niveau

Hverdagsnydelse på internationalt niveau

Så skete det. Og nej, det er ikke Ebola, det er mande-influenza. Den der slags influenza hvor du bare ved at du kan dø af øvhed hvert minut det måtte være. Og det eneste man kan spise er:

  • Twix
  • Spareribs (KUN dem fra Jensens)
  • Træstammer fra lagkagehuset
  • Jordbær
  • Blåbær
  • Summerbird flødeboller
  • Lossepladsen blanding
  • Poletter (lakrids

Min seng har siddet fast på min ryg siden midten af sidste uge, og jeg har ligget her og kigget på måger og solnedgange. I dag besluttede jeg mig for at komme lidt ud, og jeg endte en lille tur ned ad Strandvejen – verden DYRESTE gade at gå ture på. Ikke fordi tingene koster ret meget mere end andre steder, for det gør de ikke, men fordi der er SÅ mange lækre specialbutikker.

Så i dag har jeg købt hygge på internationalt niveu Øko-jordbær (urtekusse-typen – se mig!) og vindruer, og så lige et smut forbi Summerbird-butikken. Jeg havde et lille håb om at det ikke var den samme sælger som da jeg var derinde i lørdags, men det var det, og hun kunne genkende mig. 

Sublim service siger jeg bare, og jeg har den værst tænkelige allergi mod dårlig service, det tror jeg er naturligt når man arbejder som salgstræner. Så jeg har 6 miniflødeboller med hjem. Kombinationen af prego-hjerne, mandeinfluenza, 7 måneders kvalme og madlede giver, sammenlagt, en rygrad så standhaftig som en vandmand.

Og så købte jeg friske blomster. For et år siden besluttede jeg mig for at give mig selv en buket blomster hver eneste uge. Det løfte har jeg overholdt, og det gør noget dejligt ved et hjem at have smukke friske blomster i vaser hver eneste uge. Det kan varmt anbefales.

Hvad gør du når du skal hverdags-forkæle dig selv, og skabe nydelse på internationalt niveau?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man er gravid når ... Jeg har spurgt Facebook-panelet, læs her hvad de svarer