Hvad fanden laver du, Anne Deppe?

Du kan følge min blog her på bloglovin’

Follow my blog with Bloglovin” >

Go’ lørdag formiddag. Jeg ligger her i sengen mens Emma Jo er i gang med sin Ninja-træning. Jeg har lagt en lille sparke-video på facebook, du kan se den på Deppe and the lost sock’s facebookside lige her (husk at smide et like)

 

Der er flere der har spurgt hvordan de kan følge bloggen, så amn ikke skal ind og tjekke hver morgen. Du kan følge via bloglovin, her kan du også følge alle dine andre yndlingsblogs. Klik på linket herunder.

Follow my blog with Bloglovin

Fortæl mig lige i samme omgang, hvilke blogs er du inspireret af, og hvorfor? Jeg vi gerne lave en inspirationsliste, men jeg mangler selv blog-inspiration. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad fanden laver du, Anne Deppe?