Lækkert graviditetstøj til karrieremor

Gravid og chokoladekiks op i røven med det

Her er en hverdagsopdatering fra facebook mens jeg var kvalmeramt. Nogan gange kan det ENESTE der hjælper, være at læse om andre der har det lige så røvdårligt som en selv.

Gravid og chokoladekiks op i røven med det

Jeg havde ellers besluttet mig for ikke at skrive ret meget om det her gravid-business… måske især fordi der er så mange andre der lige pludselig skrev om det, og fordi jeg fik et chok over pludselig at være sådan en der blev skrevet om i Se og Hør. Den der gamle “ej, nu fylder du også for meget Anne”, den kom op igen. Men det gør jeg altså. Jeg fylder pissemeget, og der er stadig masser af plads, både til dig og til mig.

Jeg kan ikke finde nogen der skriver om det, så derfor gør jeg. Men det er pissehårdt pludselig at være blevet gravid. Midt i alt det her lykke og prøve at fatte at man er ved at gro et lille menneske inde i maven, så bliver der også pludselig sat projektørlys på ALT det der ikke fungerer i mit liv endnu. Gæld, alt mulig andet, og selvbebrejdelsen over ikke at være blevet sådan en normal karrierekvinde med 8-16 job, villa og en mand der hedder Ulrik og arbejder indenfor shipping. Og en hund.

Det er svært at finde stoltheden midt i energiforladtheden og følelsen af at nogen spiller leger klokkeren fra notre dame med mit spiserør og min mavesæk på samme tid. I dag har jeg f.eks kun spist MM’s, chokoladekiks og Dumle-karameller, 3 gulerødder og to stykker ristet rugbrød. Jeg lavede en juice i morges, ville starte mit sunde overskudsagtige liv som kommende ansvarsfuld mor, og endte med at gå direkte ud og brække mig fordi smagen af rødbede fik hele mit mavemaskineri til at gå i stå. Så nu er jeg overbevist om at jeg får et overvægtigt sygt barn der skal kæmpe med allergier resten af livet.

Heldigvis har jeg en dejlig veninde der skrev en skøn historie til mig idag: “Der var engang en ung smuk dame der knaldede en ung smuk breakdancer, og så blev hendes smukke krop gravid.” og så en masse søde ting om mig, og nogle ikke så søde ting om den type kvinde jeg tror jeg skal være lige nu “Du er en fantastisk mor, og du klarer way more shit end de der urtekusser der lever af bælgfrugter og økologisk kylling fra day one!”.

Jeg skal lige have ommøbleret mit selvbillede lidt, og utålmodig som jeg er, så er jeg nødt til at acceptere at jeg ikke helt styrer showet på samme måde som jeg gjorde før (= overhovedet ikke styr på pisset), og at ting tager (meget) mere tid end jeg lige synes jeg kan acceptere. En del af min identitet ligger i at være Anne der får en masse “shit done”, og lige nu er jeg Anne der ligger og ser krimifilm i 16 timer i træk uden at kunne overskue at tjekke noget så simpelt som mails.

I morgen er en ny dag, jeg skal tilbage på arbejde, og jeg er sikker på det nok skal blive godt. Jeg ville bare ønske flere snakkede om de her dage lidt mere åbent. Det klæder os. Og det er lettere at lande i. Nu vil jeg falde i søvn til endnu en krimi, være pissetaknemmelig over at have så mange dejlige støttende mennesker omkring mig i de her dage hvor det lige er svært, og glæde mig over at “urtekusse” er blevet et nyt ord i mit ordforråd.

Peace love and chokoladekiks op i røven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert graviditetstøj til karrieremor