prof1

Anne Deppe and the lost sock

Hej, jeg hedder Anne Deppe, og jeg driver bloggen her. Jeg blev gravid med min underbo, og var træt af at læse om graviditet i “alle de rigtige” bøger, så jeg tog i zoologisk have og snakkede med en zoolog om hvordan man “får unger” i naturen. Det gav meget mere mening for mig.

I alle aspekter af livet tror jeg på at vi skal træde vores egen sti, især når det kommer til graviditet og børn. Vi må gerne stille krav til vores omgivelser og vi må gerne synes at det er pissehårdt. Vi må også synes det er nemt. Vi skal bare owne det vi vælger, og det vil jeg, med bloggen her, gerne slå et slag for.

Hvem er jeg?

Til daglig arbejder jeg som erhvervscoach, foredragsholder og underviser i mit eget firma annedeppe.com. Jeg arbejder primært med detailbranchen, og har specialiseret mig indenfor adfærdsforandring. Jeg underviser i salg (både b2c og b2b), kulturforandringer, personlig udvikling på arbejdspladsen, coaching og ledelse. Mit firma finder du på adressen www.annedeppe.com

Derudover laver jeg utallige sjove projekter. Jeg har blandt andet fået et helt fly til at synge “Til julebal i nisseland (se videoen på TV2 her). Jeg elsker at udfordre livet, præcis ligesom livet elsker at udfordre mig.

Mit seneste “projekt” er så at jeg er blevet gravid med min underbo, og nu skal finde ud af rollen som mor, når nu mor og far ikke bor sammen (og ikke kommer til det). Min graviditet var på ingen måde planlagt, og jeg har savnet et sted hvor jeg kan møde andre der har det på samme måde, og skal finde deres egen opskrift på det at blive mor og det at skabe en moderne og anderledes familieform.

Velkommen til Deppe and the lost sock