Frejamay november foredragsholder blogger

Energisk, sjov, sårbar, lidt en bitch (siger mine kritikere) og så har jeg et in-your-face perspektiv på livet, motherhood, og hvordan man kan leve som alternativ familieform i Danmark. Jeg blev gravid med min underbo i 2014 (one-night-ting). Det gik godt, og så gik det rigtig dårligt. Efter en stor omgang par-terapi (vi er stadig ikke et par), går det hele meget bedre, og nu venter vi (som ikke-par) en lille pige til april 2018.

Udover bloggen er jeg foredragsholder, erhvervscoach for (primært) detailbranchen og online ninja. Jeg laver alle mulige ting online. Indsamling til Lesbos, få fly til at synge julesange, og alt mulig andet. Jeg kan godt lide at samle mennesker til fordel for en god sag der flytter vores hjerter, så det kaster jeg mig af og til ud i. Oftest på de tidspunkter hvor det passer dårligst. Når jeg er lagt ned af gravidkvalme eller en måned efter jeg har født, eller sådan.

Hvad handler Frejamay November blog om?

Bloggen er min ventil og mit verdensbillede. Her skriver jeg om ting der optager mig. Tabuer, min gamle historie med at være overgrebsoffer og hashmisbruger og kriminel, rejsen til at være selvstændig og uafhængig, min passion for mode og design der tør skille sig ud fra mængden, livsstil, rejser, oplevelser, morhood, #metoo kampagne, feminisme (det ved jeg godt man slet ikke må sige højt, men nu gør jeg det alligevel). Der er kant og nerve, og selvom det ville være meget lettere at være damebladsagtig, så kommer det aldrig til at fungere for mig alligevel (jeg har prøvet). Så her får du bare Frejamay, råt for usødet og fuld af pep.

Jeg har dedikerede, ærlige og seje læsere som inspirerer mig, hjælper mig, udfordrer mig og er med mig hele vejen. Dem passer jeg godt på, og hvis der kommer nogen ind der ikke opfører sig respektfuldt overfor mig eller mit univers her på bloggen, så har jeg et tæt forhold til min “blokér” knap. Her skal altså være rart at være og selvom vi er uenige så bevarer vi altid den gode tone. Ellers tager vi lige en times pause fra computeren inden vi kommer igen.

 

Kommercielt samarbejde.

Her på bloggen kommer du til at møde kommercielt indhold. Det sker både i form af banner-annoncer, affiliate links og sponsoreret indhold. Jeg laver kun samarbejde med virksomheder og brands som jeg selv kan stå inde for, og som jeg føler passer til mit brand og til bloggen, og som kan være interessant for mine læsere.

Det er vigtigt for mig at markere alt reklame tydeligt, så du vil ikke blive udsat for skjult reklame her hos mig, det er i ingens interesse, hverken min, mine læseres eller mine samarbejdspartnere. Jeg er fuldt opdateret på lovgivningen og møder du indlæg der ikke er markeret som “sponsorerede”, så er det fordi jeg har skrevet om et brand/produkt uden at der ligger et samarbejde bagved. Min troværdighed og integritet er det vigtigste jeg har, den værner jeg om.

Ophavsret

Jeg ejer selv de billeder og de tekster der er udgivet på bloggen. Det er derfor ikke tilladt at du bruger hele eller dele af de tekster eller billeder jeg har udgivet her. Du er altid velkommen til at spørge om du kan låne mit materiale, jeg siger ofte ja, men sætter pris på at blive spurgt først. Ellers sender jeg dig en faktura, og den er dyr. Hvis du gerne vil bruge gratis billeder på nettet kan jeg varmt anbefale dig at gå på pixabay.com og hente billeder.

Rigtig hjertelig velkommen til, jeg håber du finder en masse spændende materiale på min blog. Du er mere end velkommen til at spørge, sende mig læserbreve eller forespørgsler hvis der er noget du godt kunne tænkte dig at jeg skriver om.

Mange kærlige hilsner

Frejamay

 

Her er et godt sted at starte:

(jeg arbejder på en top 10 liste til dig, så du nemmere kan finde rundt her, kommer snart!)