Hej. Velkommen til,

Frejamay November

| leverpostej exotic |

Solomomboss til 2 piger.
Livsglad, normkritisk, feminist og minimalist. Jeg hjemmeunderviser højt begavet barn på
morskolen.dk og podcaster på Helle for familien podcast.

Hope you have a nice stay!

Premiere: En farlig god veninde (inkl. gave til dig)

Premiere: En farlig god veninde (inkl. gave til dig)

Reklame for mig selv og ally.dk

(hvis du kun er her for gaven, så er den i bunden af indlægget, n-joy)

I sensommeren 2022 delte jeg en historie om min fars veninde, der viste sig at være en svindler her på bloggen. I var vanvittigt mange der læste med, og det var terapeutisk for mig at dele historien og skrive en form for kronologi, for at finde ud af hvad der egentligt er op og ned i det spin af løgne og historier, der er viklet ind i hinanden. Men der skete også noget andet, og derfor har jeg været musestille om projektet siden efteråret. Så selvom der har været stille på bloggen og på min facebook, så har der været alt andet end stille bag kulissen, og jeg har ikke kunnet sige et pip om hvad vi arbejdede med. Til gengæld er jeg NU klar til at fortælle dig hvad der er sket.

"Må jeg ikke sætte dig i forbindelse med Thomas?”

Mens historien blev delt på min blog, var i mange der skrev til mig. I foreslog at jeg skulle skrive en bog, at historien skulle filmatiseres, at der skulle laves en dokumentar eller en podcast. Jeg blev hooked på at lave en podcast, jeg producerer jo selv en i forvejen og elsker lyduniverset, og jeg elsker selv at høre true crime podcasts. Nu havde jeg jo gjort forarbejdet med kronologi og overblik, så det var nærmest bare at læse det op. Troede jeg. For en aften fik jeg en besked fra en skøn kvinde, der spurgte om ikke hun måtte sætte mig i forbindelse med Thomas, som har sit eget podcastfirma. Det måtte hun meget gerne. Og sådan startede en helt ny rejse, som har taget mig længere end jeg nogensinde havde forestillet mig jeg selv ville komme.


En helt ny historie

Jeg kan ikke afsløre ret meget, faktisk ingenting, men jeg kan fortælle at historien om min fars farlig gode veninde, den kun lige begyndte med mine blogindlæg (som lige nu er mutet, derfor kan du ikke finde dem). Thomas og jeg, og de vanvittigt dygtige mennesker vi har arbejdet sammen med, vi er taget på en vild rejse i historien om svindleren. Jeg har verdens største sommerfugle i maven, fordi du lige om lidt skal høre hvor historien og podcasten har taget os hen. Sammen med tilrettelæggere, lyddesigner, klipper, producer og et helt andet hold end jeg selv havde kunne sætte, har vi skabt en podcast som jeg er sikker på både underholder dig, skræmmer dig, sætter spørgsmålstegn ved den tillid vi bygger vores samfund på, måske bliver din retsfølelse ufordret, og du kommer med på den rejse jeg har været på de sidste mange måneder. Heldigvis kan du allerede i dag lytte til første afsnit af podcasten “En farlig god veninde”, og til alle mine læsere har jeg fået lov at dele en gave:

Serien består af 6 episoder, første episode er live I MORGEN på Ally.dk, og hvis du følger mit link her, så kan du prøve Ally gratis i 2 måneder og følge med i serien, som udkommer hver fredag de næste 6 uger. Download allerede appen i dag, så er du klar til at lytte med i morgen.

Hvis du elsker serien, så del den med dine venner, dine naboer og dine kollegaer, og jeg vil vildt gerne høre fra dig når du har lyttet første episode (men ingen spoilers i kommentarfeltet, der er jo læsere der ikke har lytte til episoden endnu).

Og lige en heads-up. Lyt til hvert afsnit i høretelefoner. Ellers snyder du dig selv for et vanvittigt lækkert lyddesign. Selvom jeg kender alle detaljer og hvert ord i serien, så sad jeg selv med hjertebanken efter at have hørt episode 1.

Rigtig god fornøjelse.


P.S. Du kan høre en teaser i videoen herunder:


Når andre bliver inspireret af ens egen fiasko-følelse

Når andre bliver inspireret af ens egen fiasko-følelse

Banan og strukturkommission - velkommen til en penismåling i ord

Banan og strukturkommission - velkommen til en penismåling i ord